Cosmeticamerk beschermt meer dan alleen de huid

16 mei, 2022

Het merk hannah is voortdurend actief als het gaat om spraakmakend geavanceerde producten voor huidverbetering. Stuk voor stuk zijn deze gebaseerd op de meest nieuwe inzichten, innovatieve ingrediënten, met oog voor duurzaamheid en met respect voor de huid én het milieu. Dat geldt ook voor de zonproducten van hannah, waarmee het merk van Nederlandse bodem bewijst dat het op een verantwoorde wijze genieten van de zon én het behouden van een mooie en gezonde huid perfect te combineren is. Niet alleen een optimale bescherming van de huid, ook nog eens vegan, microplastics free én duurzaam!

Sun Perfection

De zomermaanden in het vooruitzicht, en het inmiddels erkende inzicht dat met mate zonnebaden veel positieve eigenschappen heeft voor de huid en onze gezondheid, doet velen verlangen naar de zonovergoten zomerdagen. Een weloverwogen mate van zonbescherming blijft een onmisbaar element voor het behoud van een mooie en vooral gezonde huid én om pigmentvlekken te voorkomen. De hannah Sun Perfection lijn bestaat uit een serie huidverbeterende crèmes voor het beschermen en behouden van een mooie en gezonde huid in de zon. Ieder product heeft als basis macadamia olie. Deze rijke voedende olie stimuleert de bruining van de huid (natuurlijke bronzer), beschermt op een natuurlijke wijze tegen UV- straling en heeft een intensief verzachtende werking op de huid. Deze producten perfectioneren het zonlicht en laten de huid daarmee profiteren van uitsluitend de goede eigenschappen van licht. Daarnaast biedt hannah een crème voor het lichaam met een ultrahoge bescherming aan die inzetbaar is voor het hele gezin van klein tot groot.

Vegan, microplastics free én duurzaam verpakt

De complete lijn heeft een restyling ondergaan en zijn verpakt in milieubewustere en minimalistische tubes zonder doosje. De Fade Treatment, High Quality Cream en Juvi Protect zijn hierdoor handzamer en nog makkelijker mee te nemen tijdens een heerlijke stranddag of op het terras. Naast de restyling is de samenstelling van de Sun Perfection producten en ook de Body Shield verder doorontwikkeld en gefinetuned. Hierdoor is de zonnelijn van hannah geheel up to date op basis van de publieke opinie over duurzaamheid en de wetenschappelijke onderbouwing betreft de norm van de hedendaagse milieueisen. Deze producten zijn dus volledig vegan, vrij van microplastics en duurzaam verpakt. Natuurlijk met behoud van hoge kwaliteit op de huidverbeterende werking en feeling van deze populaire producten.

Fade Treatment

Geschikt voor huidtype III-IV: de getinte tot donkere huid. Dit huidtype bruint zeer snel en verbrandt bijna nooit. Heeft echter wel veel aanleg voor de vorming van huidverkleuringen en pigmentvlekken. Bevat een lage mate van zonbescherming (SPF10), waarbij het toegevoegde zoethout hyperpigmentatie en huidverkleuringen effectief tegengaat. Helpt ook pigmentvlekken te voorkomen en de toegevoegde macadamia olie werkt als een versterker op de vet/vochtbalans.

High Quality Cream

Geschikt voor huidtype II-III: de lichte tot getinte huid. Dit huidtype is weliswaar gevoelig voor de zon, maar verbrandt niet zo snel en wordt gemakkelijk bruin. Dat vraagt om een middelmatige vorm van zonbescherming (SPF15). Bevat eveneens macadamia olie dat de bruining van de huid stimuleert en op een natuurlijke wijze tegen UV beschermt. Deze crème zal een regenererende invloed uitoefenen op de huid, waardoor deze steviger aanvoelt.

Juvi Protect

Geschikt voor huidtype I-II: de zeer lichte tot lichte huid. Dit huidtype wordt niet of nauwelijks bruin en verbrandt vrij snel. Dat vraagt om een hoge vorm van zonbescherming (SPF30), maar ook om de huid te beschermen tegen vrije radicalen met antioxidanten. Helpt daarnaast om irritaties en roodheid weg te nemen en heeft een kalmerende werking dankzij de hoge dosering aloë vera. Tevens wordt de vet/vochtbalans van deze vaak kwetsbare huid aangevuld.

Body Shield

Bevat een unieke combinatie van uiterst stabiele UVA en UVB-filters en biedt een ultrahoge zonbescherming (SPF50) voor zowel volwassenen als kinderen. Houd de natuurlijke vocht- en vetbalans van de huid op peil en helpt een versnelde veroudering van de huid voorkomen. Laat zich gemakkelijk verdelen over de huid, smeert prettig uit en trekt snel in. De textuur zorgt voor een aangenaam en zacht gevoel op de huid en belangrijk voor zowel groot als klein: het is niet plakkerig.

Iedere twee uur bijsmeren

Een bewuste keuze maakt hannah om niet in al haar huidverbeterende crèmes een SPF toe te voegen, daar deze maar twee uur werkzaam is en men vaak tijdens het ochtendritueel de favoriete crèmes gebruikt. Met de innovatieve Sun Perfection lijn wordt een helder en vooral overzichtelijk concept in zonbescherming gevormd dat uitgaat van huidtype. Voor een afdoende bescherming tijdens verblijf in de zon is niet de hoogte van de factor bepalend, maar het iedere twee uur bijsmeren van de SPF zorgt ervoor dat zonschade beperkt en voorkomen wordt. Voor een professioneel advies is men bij de hannah huidcoach aan het juiste adres. Een huidcoach kan uitleggen hoe je dagelijks met de zon, je favoriete huidverbeterende product in combinatie met je persoonlijke huidbescherming omgaat, zodat je optimaal kunt genieten.

Zonnige “Sun Set” actie

Wordt het dit jaar weer een staycation of kies je voor een (verre) zonnige bestemming? Naast een goed beschermde huid tegen een overdaad aan zonnestralen wil je in stijl vakantie vieren. Daarom biedt hannah nu ook een vrolijk strandlaken voor haar happy hannah users aan. Bij aanschaf van een Sun Perfection-product, een Body Shield en een mini Juvi Protect ontvang je -zolang de voorraad strekt- een uniek hannah strandlaken ter waarde van €49,- cadeau! Check de actie bij de huidcoach.

Meer informatie

De hannah producten zijn verkrijgbaar bij de erkende huidcoaches en via hannah Skin Improvement Research Company te Voorthuizen. Kijk voor meer informatie op hannah.nl of neem contact op met het hoofdkantoor via 0342-476160 en/of info@hannah.nl.