Deze BeYOUty heeft een Award gewonnen!

12 april, 2022

Elk jaar reikt Marie Claire de Prix d’Excellence de la Beauté uit aan de beste nieuwe beautyproducten. En deze hannah BeYOUty gaat er met een prijs vandoor.

Nederlandse Award
Voor wie de Marie Claire Prix d’Excellence de la Beauté nog niet kent: deze awards worden elk jaar uitgereikt aan de mooiste en meest innovatieve beautyproducten van het jaar. ze trappen af met de Marie Claire Prix de la Beauté voor een favoriet van Nederlandse bodem.

Smart Care Award: hannah
Dit zegt de jury: “Knap hoe hannah met dit serum inspeelt op een actuele behoef- te: maskne – oftewel onzuiverheden na het dragen van een mondkapje. Met een zachte maar effectieve formule, die fijn smeert en doet wat-ie belooft.”


Een award winnend product
Het BeYOUty Serum is dé oplossing om een onzuivere of geïrriteerde huid door onder andere het dragen van mondkapjes te verminderen én zelfs te voorkomen! Dit unieke serum zorgt voor een egaal en vlekkeloos resultaat bij iedere huidtint. Door verschillende, effectieve ingrediënten te combineren bewijst dit serum dat mixen met hoogwaardige, synergetische werkstoffen de juiste aanpak vanuit de kern bij huidproblemen biedt. Niet alleen de huid die last heeft van maskne, maar ook een gevoelige en snel geïrriteerde huid kan zonder zorgen dit serum gebruiken. De roodheid van onzuiverheden en irritaties worden aanzienlijk verminderd en de huid blijft beter beschermd bij het dragen van een mondkapje. Een uitkomst voor de gepigmenteerde huid, waarbij de kleinste beschadiging al een blijvende vlek kan achterlaten. Met dit innovatieve en multi-inzetbare serum gaat hannah wederom geen huidprobleem uit de weg!

Leaflet: BeYOUty Serum