Een krent is ooit een druif geweest

3 oktober, 2022

Een gezonde huid straalt en heeft een natuurlijke sprankeling. Vocht en voeding zijn voor de huid net zo belangrijk als eten en drinken voor ons gehele lichaam. “Ik heb een enorm droge huid” is toch wel een vaak gehoorde opmerking binnen de salon van de huidcoach. Maar wat is er dan werkelijk aan de hand? Dankzij een huidmeting met de Skin Analyzer is de uitkomst vaak dat niet altijd het vetgehalte tekortschiet, maar dat het vochtgehalte vaak te wensen overlaat. Logisch, want een vochtarme huid zal niet in staat zijn vetten te binden en daarmee werkzame stoffen op te nemen.

Begin tijdig

Een droge huid levert op jonge leeftijd over het algemeen weinig problemen op. Naarmate we ouder worden, heeft je huid (en vooral een droge huid) echter meer verzorging nodig. Een te droge huid voelt strak aan, zeker na het douchen, kan gaan schilferen, fijne lijntjes vertonen en er craquelé uitzien. Hierdoor kunnen ook al vroeg rimpels ontstaan. “Een krent is ooit een druif geweest” is een bekend gezegde wat aangeeft wat een tekort aan vocht teweeg kan brengen. Begin dus tijdig met een goede vochtregulerende verzorging en voorkom extra uitdroging van je huid. Naast voldoende vocht zijn de juiste vitamines en voedingsstoffen zeer belangrijk. Door het gebruik van een hydraterende spray voor je een crème aanbrengt, wordt de dorst van zelfs de meest vochtarme huid direct gelest en zal je crème beter worden opgenomen. En heb je zelfs minder crème nodig!

Eén, twee… spray!

Al jaren is het Vitamin Complex een succesvolle, vochtherstellende gezichtsspray met hoog gedoseerde, natuurlijke vitamines zoals A, E en F. In combinatie met vochtregulerende bestanddelen zorgen ze niet alleen voor extra vitaliteit en weerstand tegen externe invloeden, maar ook voor een instant hydratatie van de huid. Het is een verfrissende multivitaminecocktail voor je huid is en direct een comfortabel en goed gehydrateerd gevoel geeft. Bij het dragen van make-up is het ook een geweldige fixatiespray.

Het hannah Vitamin Complex is nu ook (tijdelijk) verkrijgbaar in een fijne Flairosol-verpakking die een heerlijk frisse verneveling geeft en kunt blijven navullen! Hoe leuk, handig én duurzaam om fris & fruitig voor de dag te komen? Bezuinig dus niet op je grootste orgaan, dus geef je huid het vocht waar zij om vraagt en wordt geen krent :-)