Geef een glimalach cadeau!

3 maart, 2022

“Goede verzorging van jezelf maakt dat je je beter voelt”
Dit geldt ook als je ziek bent. Daarom wordt in samenwerking met stichting Look Good Feel Better een speciale editie van ‘Geef een glimlach cadeau’ georganiseerd. Vanaf 17 maart 2022 kun je bij de specialisten van hannah en [ comfort zone ] door het hele land een afspraak maken voor een heerlijke verwenbehandeling en een oppepper van je huid. Deze behandelingen zijn bedoeld voor mensen met kanker waarvan de laatste medische behandeling niet langer dan twaalf maanden geleden is.


Even ontspannen
Uiterlijke veranderingen kunnen een grote invloed hebben hoe iemand zich voelt. Uit onderzoek blijkt dat deze zichtbare veranderingen bij 75% van de kankerpatiënten impact hebben op hun zelfvertrouwen en sociale leven. Aandacht voor jezelf en even nergens aan denken, zorgt dat je weer lekkerder in je vel zit en met een glimlach geniet. Deze ervaring laat iemand weer even gewoon zichzelf zijn. Een moment van ontspanning bij de hannah huidcoach of [ comfort zone ] beautyspecialist maakt verschil.

Geef een glimlach cadeau
Dit jaar wordt de actie ‘Geef een glimlach cadeau’ in een speciale editie omarmt door hannah en [ comfort zone ]. Dit omdat de actie, welke normaliter in de maand februari plaatsvindt, vanwege de pandemie en minder sponsoren toen niet door kon gaan. Toch zijn er deze twee leveranciers geweest die dit geweldige initiatief dit jaar mogelijk willen maken. De kick-off vindt plaats op 17 maart, op de zestigste verjaardag van hannah’s directeur Monica van Ee.

Tijdens de landelijke actiemaand staan de hannah huidcoaches en [ comfort zone ] beautyspecialisten door het hele land klaar om (ex)patiënten in de salon te ontvangen om geheel kosteloos een heerlijke behandeling te verzorgen. Elke deelnemende salon geeft de behandeling cadeau, met daarbij nog een hannah First Aid of een [ comfort zone ] Remedy mini-kit om mee te nemen naar huis.

hannah First Aid
Wanneer je door ziekte gebonden bent aan zware medicatie zoals chemokuren kun je vrijwel niets meer verdragen op de huid, waardoor deze volledig uit balans raakt. Dit heeft bij hannah geleid tot de ontwikkeling van First Aid om onmiddellijk kalmering, verzachting en comfort te bieden aan zelfs een zeer kwetsbare huid. Deze crème bevat onder andere Defensil, een plantaardig ingrediënt dat een natuurlijk alternatief is voor cortisonen, zonder hinderlijke bijwerkingen. Het heeft een direct kalmerende werking en zorgt dat het beschermingsmechanisme van de huid wordt hersteld. Daardoor wordt de weerstand verhoogd en is de huid in staat om zichzelf te verdedigen tegen schadelijke invloeden. De crème bevat geen parfum en draagt bij aan een positief effect op de eczeemhuid. Dit maakt First Aid een krachtige, breed inzetbare immuniteitsbooster

Opgeven kan via onderstaande pagina:
www.hannah.nl/glimlachcadeau

Over Look Good Feel Better
Stichting Look Good Feel Better zet zich in om voor alle mensen met kanker een positieve schakel te zijn in het ziekteproces. Even niet bezig zijn met ziek zijn, maar met jezelf beter voelen. Teams van beauty professionals geven workshops in ziekenhuizen door heel het land, maar ook online. Daarnaast informeert en adviseert Look Good Feel Better mensen met kanker, professionals en het Nederlandse publiek over het thema ‘uiterlijke verzorging bij kanker’.