Huidverbetering is onze zorg

12 oktober, 2022

Dit najaar is hannah gestart met haar nieuwe campagne “Zorg voor jezelf”, waarin Ona Moody als het nieuwe gezicht van het huidverbeterende merk centraal staat. In deze bijzondere tijden is het essentieel om goed voor jezelf te zorgen. Goed voor je huid, je ziel en je hart. Door zelf in balans te zijn, ben je waardevol voor een ander.

In deze campagne is de hoofdrol weggelegd voor de huidige Miss Nederland Ona Moody. Als kraamverzorgster weet Ona als geen ander wat zorg en zachtheid is en dat ook met een prachtige huid uitstraalt. Daarnaast is het haar missie om meer aandacht voor mentale zorg te creëren, daar zij zelf ervaring heeft gehad met faalangst en depressie. Met professionele hulp en door goed voor zichzelf te zorgen op verschillende vlakken is het haar gelukt om weer lekker in haar vel te zitten. Dit sluit heel mooi aan bij het werk van de hannah huidcoaches, want huidverbetering is onze zorg.

Deze belangrijke boodschap zal de komende tijd te zien zijn in onder andere &C, Beau Monde, Cosmopolitan, Elegance, Esthé, Fabulous Mama, Grazia, JAN, Life After Football, Marie Claire, NTVH, Talkies, Women’s Health en 100%NL Magazine.