Geef een glimlach cadeau

3 februari, 2023

De stichting Look Good Feel Better zet zich in om voor alle mensen met kanker een positieve schakel te zijn in het ziekteproces. Even niet bezig zijn met ziek zijn maar jezelf even een stukje beter voelen. Vanuit die gedachten zijn we in 2017 gestart met de geweldige actie ‘Geef een glimlach cadeau’.

Hoe het allemaal begon

Het cosmeticamerk hannah draagt al zeventien jaar Look Good Feel Better een warm hart toe. In 2017 wilde ze er een schepje bovenop doen. Want hoe kunnen wij in deze branche het verschil maken voor mensen met kanker. Monica van Ee (directeur hannah) en Jeanne van Rijthoven (Manager Maria Galland) zijn samen met stichting Look Good Feel Better en de ANBOS rond de tafel gaan zitten.

Een positieve schakel in het ziekteproces en even niet bezig zijn met ziek zijn maar jezelf beter voelen. Vanuit die gedachten zijn we gestart met de geweldige actie ‘Geef een glimlach cadeau’. Schoonheidsspecialistes kunnen zich opgeven voor deze actie en geven daarmee aan gratis behandelingen te willen geven aan mensen met kanker.


350 x een glimlach cadeau

Dit jaar staan tijdens de landelijke actiemaand de hannah huidcoaches door het hele land weer klaar om mensen met kanker een glimlach te geven. Een moment van ontspanning bij de huidcoach maakt het verschil! Met ruim 70 huidcoaches die zich aan hebben gemeld voor dit prachtige initiatief kunnen we 350 x een glimlach cadeau geven! Monica van Ee: ‘Wij zijn ongelofelijk trots dat er weer zo enthousiast gereageerd is en er zoveel salons deelnemen. Als partner van Look Good Feel Better doen we natuurlijk mee aan deze actie want wij weten hoe empathisch onze hannah huidcoaches zijn.Ben jij of ken jij iemand die in aanmerking komt voor een heerlijke verwenbehandeling? Vind een huidcoach bij jou in de buurt via de salon locator.

Over stichting Look Good Feel Better

Kanker is een ziekte met ingrijpende gevolgen, zowel lichamelijk als emotioneel. Uiterlijke veranderingen die plaatsvinden bij kanker en de behandelingen hebben vaak een grote impact. Sommige mensen denken misschien: waarom maak je je druk over je uiterlijk als je kanker hebt? Maar als je ’s ochtends wakker wordt en je jezelf niet meer herkent in de spiegel, is dat heel heftig. Je uiterlijk is cruciaal om je goed te voelen, dat wordt zowel bevestigd door patiënten als door onderzoek.

Stichting Look Good Feel Better zet zich in om voor alle mensen met kanker een positieve schakel te zijn in het ziekteproces. Even niet bezig zijn met ziek zijn, maar met jezelf beter voelen. Teams van beauty professionals geven workshops. In ziekenhuizen door heel het land maar ook online. Daarnaast informeert en adviseert Look Good Feel Better mensen met kanker, professionals en het Nederlandse publiek over het thema ‘uiterlijke verzorging bij kanker’.

Dit mooie werk kan alleen maar plaatsvinden dankzij de steun van donateurs en vrijwilligers.