Gewoon lekker in je vel

8 september, 2023

In september is hannah gestart met haar nieuwe campagne “Gewoon Jezelf”, waarin Rikkie Kollé als het nieuwe gezicht van het huidverbeterende merk centraal staat. Gewoon lekker in je vel zitten, willen we natuurlijk allemaal. De huidcoach kan daar letterlijk een huidverbeterende hand mee helpen!

In deze campagne is de hoofdrol weggelegd voor de huidige Miss Nederland Rikkie Kollé. “Wat ben ik blij met deze prachtige campagne en wat is het een moment van besef dat dit allemaal gebeurt. Lekker natuurlijk, een kant die ik steeds meer kan waarderen want echte schoonheid moet toch vanuit je gevoel komen en niet vanuit wat je er op doet aan bijvoorbeeld make-up. Daarnaast is gewoon jezelf ook echt een mooie quote die past bij mij. Gewoon zijn wie je bent, dat is genoeg en vooral ook goed weten wie je bent is de kracht die je verder brengt. Het komt altijd goed en gewoon jezelf zijn is soms een zoektocht maar het is bevrijdend wanneer jij durft te zijn wie jij wil zijn, vergeet dat nooit! Enjoy🌈✨🥰”

Deze belangrijke boodschap zal de komende tijd te zien zijn in onder andere Talkies, &C, Beau Monde, Winq, Elegance, Esthé, Fabulous Mama, Grazia, JAN, Life After Football, Marie Claire, Women’s Health en 100%NL Magazine.

Advertentie_gewoon jezelf