Happy hannah Valentine!

10 februari, 2023

Op zoek naar een uniek en persoonlijk cadeau in plaats van een bos rozen, een geur of chocolade? Met Valentijnsdag in het vooruitzicht geven we je graag wat huidverbeterende tips voor de liefde van je leven én jezelf!

Lief

De 14de van februari is de dag dat je extra laat weten hoeveel je, van top tot teen, van je lief houdt. Wat is er dan fijner dan pure persoonlijke aandacht voor elkaar en elkaars huid?

Liefs

Met de Shower Treatment breng je veel liefs onder de douche, want in tegenstelling tot de meeste doucheproducten droogt deze hydrofiele -dus met water vermengbare- olie de huid niet uit zoals veel schuimende producten dat wel doen. De basis van sojaboonolie, gecombineerd met onder andere sheabutter, zorgt voor een rijke intensieve verzorging en kalmering met een heerlijke frisse geur. Daar waar nodig herstelt de Shower Treatment de natuurlijke beschermlaag van de huid, ook bijvoorbeeld tijdens het scheren voor een gladde en zijdezachte huid zonder irritaties. Onmisbaar in het dagelijks onderhoud, maar zeker onmisbaar als voorbereiding op de ultieme liefdesverklaring die hoort bij Valentijnsdag: een massage…

Liefst

Heerlijk intiem, weldadig en romantisch, dat is een heerlijke massage met hannah’s Body Oil. De intens voedende macadamia- en arganolie zorgen voor een direct en comfortabel gevoel van de huid. Samen werken intens hydraterend, voedend en beschermend tegen vroegtijdige huidveroudering én uitdroging. Hierdoor kan de weldadige ontspanning van jouw massage gecombineerd worden met een optimale behandeling van de droge huid.

Is de huid niet zo droog, maar kan wel wat stevigheid gebruiken? Kies dan voor de Body Cream. Deze crème bevat onder andere caffeïne en sheabutter, maar ook de eerdergenoemde macadamia- en sojaboonolie. Caffeïne en sheabutter zorgen voor een direct visuele verbetering van het huidoppervlak en verstevigt de huid zichtbaar en voelbaar door een intensief herstel en activatie. Wat heeft de huid van jouw geliefde het liefst?

Liefste

Om niet alleen het hart, maar ook de huid van je liefste te verwarmen kun je voorafgaand aan de douche nog de Scrub Plus inzetten. Door de zachte gelachtige formule met vitamine B3 aan te brengen ontstaat er een aangename warmte in de huid, waardoor de later aangebrachte werkstoffen van de Body Oil of Body Cream nog beter worden opgenomen én het ontspannende effect ook nog eens vergroot wordt!

De fluweelzachte texturen van hannah’s bodyproducten laten de huid van jou en je geliefde onweerstaanbaar ruiken, gezond én stralend voor de dag (en nacht) komen en bovenal streelzacht aanvoelen. Klaar voor een avond pure romantiek met niet alleen verbetering voor je relatie, ook voor je huid ;-)

De bodyproducten zijn verkrijgbaar bij de huidcoaches en/of via de webshop.