Nieuw! hannah Equalizer

18 januari, 2023

Vind de balans in je huid met dit multitalent in huidverbetering

Al jaren staat het Nederlandse cosmeticamerk hannah bekend om haar specialisme in huidverbetering, de befaamde bindweefselmassagetechnieken en natuurlijk de productinnovaties. Als producent van huidverbeterende producten is hannah altijd op zoek naar de meest effectieve, kwalitatieve en innovatieve ingrediënten om bestaande producten te optimaliseren en nieuwe te ontwikkelen. Met respect voor zowel de huid als het milieu. Met de komst van de Equalizer heeft hannah weer een unieke crème ontwikkeld met de nieuwste ingrediënten die snel en efficiënt voor een langdurig egaliserend resultaat zorgen!

Hightech multitalent

De Equalizer is een multitalent in huidverbetering. Deze dagelijkse inzetbare crème verzacht bestaande hyperpigmentatie en voorkomt nieuwe pigmentvorming. Een geavanceerde booster die ongelijke pigmentatie aanpakt, waardoor de huid steeds verder egaliseert en de teint verheldert. Het vermindert fijne lijntjes en rimpels, maar werkt ook ideaal op onzuiverheden en de gevolgen hiervan. Hierdoor geeft het een rustig totaalbeeld en brengt de Equalizer iedere huid zichtbaar en voelbaar in balans.

Sterke antioxidantboost

Speciaal ontwikkeld met de nieuwste hightech ingrediënten zoals Bicowhite®, Bakuchiol en kurkumaolie die voor een langdurig egaal resultaat zullen zorgen. De hoge concentraties aan verschillende antioxidanten, zoals Astaxanthine om de vorming van vrije radicalen tegen te gaan, en de sterk hydraterende eigenschappen zorgen voor een stralende, gladde huid. Kortom, het geeft de huid een sterke antioxidantboost, waardoor de Equalizer multifunctioneel inzetbaar is om de natuurlijke weerstand van de huid weer optimaal in balans te brengen.

De Equalizer (60ml/€105,-) verkrijgbaar bij de erkende hannah huidcoaches en via hannah.nl