Nieuw! hannah Vanispot

26 oktober, 2023

Na een zeer succesvolle introductie van de Equalizer zijn wij de uitdaging aangegaan om hyperpigmentatie nog resultaatgerichter te kunnen verbeteren. Vanispot, bestaande uit hannah Spot on en Spot off, helpt lokale pigmentatie sterk te verminderen en sluit volledig aan op de Equalizer. Het pakt pigmentvlekken plaatselijk en bij de kern aan dankzij de combinatie van actieve ingrediënten en hoog gedoseerde zuren die speciaal geformuleerd zijn om in twee fases te gebruiken.

Eén voor allen en allen voor één!

Dankzij de unieke combinatie van zes verschillende zuren wordt de hyperpigmentatie in de eerste fase met hannah Spot on voorbereid. Het stimuleert de celvernieuwing, zodat het overmatige pigment naar de oppervlakte van de huid wordt gehaald. Met hannah Spot off wordt in de tweede fase de hyperpigmentatie met een mix van hoog geconcentreerde werkstoffen effectief bestreden. Hierbij ligt de focus op het afstoten van het overmatige pigment en wordt de huid verhelderd.

Drie musketiers

Om het resultaat te versterken wordt dit innovatieve product duo gecombineerd met de Equalizer als huidverbeterende crème. Met deze drie musketiers is een vlekkeloze huid binnen handbereik, waardoor het dagelijks camoufleren tot het verleden behoort. Aandacht besteden aan pigmentvlekken, en het voorkomen hiervan, toont een stralende huid die in the spotlight gezet mag worden!


Meer informatie

Vanispot (2x 8ml/€85,-) is, evenals de andere hannah producten, op advies verkrijgbaar bij de erkende huidcoaches en via hannah Skin Improvement Research Company te Voorthuizen. Kijk voor meer informatie op hannah.nl of neem contact op met het hoofdkantoor via 0342-476160 en/of info@hannah.nl.