Nieuw! hannah FlairoSun

20 juni, 2024

Betrouwbare en effectieve zonbescherming met een perfecte flair

De geoliede ontwikkelingsmachine van het Nederlandse merk hannah draait om innovatie, kwaliteit, gebruiksgemak én inderdaad olie. Of het nu gaat om een cleanser, lichaamsreiniging of huidverbetering; hannah is altijd op zoek naar een alternatief op oliebasis. Met veel trots presenteren wij FlairoSun: een oil-based SPF30 in een geweldige vernevelaar. Nog nooit was zonbescherming zo’n feest!

Optimale bescherming, vegan en microplasticvrij

Voortdurend is hannah actief als het gaat om spraakmakend geavanceerde producten voor huidverbetering. Stuk voor stuk zijn deze gebaseerd op de meest nieuwe inzichten, innovatieve ingrediënten, met oog voor duurzaamheid en met respect voor de huid én het milieu. Dat geldt ook voor de Sun Perfection-lijn van hannah die vanaf nu is uitgebreid met FlairoSun. Hiermee bewijzen we dat het op een verantwoorde wijze genieten van de zon én het behouden van een mooie en gezonde huid perfect te combineren is. Niet alleen een optimale bescherming van de huid, ook nog eens vegan én microplastic vrij!

Oil-based spray met een gegarandeerde SPF30

Deze unieke en zeer prettig uit te smeren oil-based SPF bevat een perfecte combinatie van uiterst stabiele UV-filters zoals Bemotrizinol, Uvinul-A Plus Granular en Ethylhexyl Triazone met een hoge breedspectrum zonbescherming. FlairoSun heeft een buitengewone fotostabiliteit en een uitstekend absorberend vermogen en is mede dankzij de positieve resultaten van in-vivo en in-vitrotesten een betrouwbare en effectieve zonbescherming met een gegarandeerde SPF30. Vanwege de antioxidant werking worden vrije radicalen aangepakt en helpt het een vroegtijdige veroudering tegen te gaan. Door de toevoeging van intensief verzorgende werkstoffen zoals squalane en vitamine E helpt het om tijdens het zonnen het vocht in de huid langer vast te houden, het zacht en soepel te laten aanvoelen en draagt bij aan huidregeneratie.

Ingenieuze verpakking met een innovatief doseersysteem

Door de juiste balans en de harmonie in UVA- en UVB-filters biedt FlairoSun een hoge mate van zonbescherming. Dankzij de ingenieuze verpakking met een innovatief doseersysteem wordt insmeren een feestje en maakt het ook zeer geschikt voor kinderen. Het geeft een mistachtige verneveling en wanneer je de hendel helemaal of meermaals achter elkaar indrukt, volgt er een langere doorstroom. Zo kun je enkele seconden non-stop door sprayen om de zonbescherming makkelijk en snel over het huidoppervlak te verspreiden. Met deze next-level spraywerking kan dus moeiteloos een gelijkmatige verneveling gerealiseerd worden met een nauwkeurige dosering dat prettig op de huid voelt voor een optimale zonbescherming en maximaal comfort. Daarnaast is FlairoSun verkrijgbaar in een tottle om makkelijk mee te nemen naar bijvoorbeeld het terras of een festival, maar ook in een navulverpakking om gedurende één zomerseizoen je nieuwe, favoriete SPF te kunnen refillen.

FlairoSun is gebruiksvriendelijk, trekt snel in, voelt niet vet aan, is vegan, microplasticvrij, mild voor onze natuur én heeft een gegarandeerde SPF30. Een weldadige ervaring met een perfecte flair!

Meer informatie

FlairoSun is vanaf nu beschikbaar in drie formaten: 50ml/€27-, 150ml/59,- en 200ml/€54,- (refill).

De hannah producten zijn verkrijgbaar bij de erkende huidcoaches en via hannah Skin Improvement Research Company te Voorthuizen. Kijk voor meer informatie op de vernieuwde website hannah.nl of neem contact op met het hoofdkantoor via 0342-476160 en/of info@hannah.nl.