Start nieuwe campagne: Sun Perfection

9 april, 2024

Voortdurend is hannah actief als het gaat om spraakmakend geavanceerde producten voor huidverbetering. Stuk voor stuk zijn deze gebaseerd op de meest nieuwe inzichten, innovatieve ingrediënten, met oog voor duurzaamheid en met respect voor de huid én het milieu. Dat geldt ook voor de Sun Perfection-lijn. Met de zonnige maanden in het vooruitzicht is de start van een nieuwe campagne een feit om goed voorbereid te kunnen genieten van de zon.


Vegan en microplasticvrij

Met Sun Perfection bewijst het merk van Nederlandse bodem dat het op een verantwoorde wijze genieten van de zon én het behouden van een mooie en gezonde huid perfect te combineren is. Deze innovatieve lijn bestaat uit een serie huidverbeterende crèmes en vormt een helder en vooral overzichtelijk zonbeschermingsconcept dat uitgaat van huidtype. Deze producten perfectioneren het zonlicht en laten de huid daarmee profiteren van uitsluitend de goede eigenschappen van licht. Niet alleen een optimale bescherming van de huid, ook nog eens onder andere vegan én microplasticvrij!

Weloverwogen mate van zonbescherming

Het inmiddels erkende inzicht dat met mate zonnebaden veel positieve eigenschappen heeft voor de huid en onze gezondheid doet velen verlangen naar de zonovergoten zomerdagen. Een weloverwogen mate van zonbescherming blijft een onmisbaar element voor het behoud van een mooie en vooral gezonde huid én om pigmentvlekken te voorkomen. Een bewuste keuze maakt hannah om niet in al haar huidverbeterende crèmes een SPF toe te voegen, daar deze maar twee uur werkzaam is en men vaak tijdens het ochtendritueel de favoriete crèmes gebruikt. Voor een afdoende bescherming tijdens verblijf in de zon is niet de hoogte van de factor bepalend, maar het iedere twee uur bijsmeren van je SPF zorgt ervoor dat zonschade beperkt en voorkomen wordt. De huidcoach kan je adviseren hoe je dagelijks met de zon, je favoriete huidverbeterende product in combinatie met je persoonlijke huidbescherming omgaat.

Gegarandeerde beschermingsfactor

De complete lijn is verpakt in milieubewuste, minimalistische en handzame tubes. De Fade Treatment (SPF10), High Quality Cream (SPF15) en Juvi Protect (SPF30) zijn hierdoor nog makkelijker mee te nemen tijdens een heerlijke stranddag of op het terras. Vanaf aankomende zomer wordt Skin Shield met een SPF50 aan de zonnelijn toegevoegd. Zo kan de crème op ieder huidtype persoonlijk worden afgestemd. Sun Perfection is dus je dagelijkse verzorging met hoogwaardige huidverbeterende ingrediënten, vegan, microplasticvrij, mild voor onze natuur én een gegarandeerde beschermingsfactor!

Vanaf €59,-/60ml

Meer informatie over de individuele producten:

Vind een huidcoach

Vind een huidcoach bij jou in de buurt via de salon locator.

hannah blog

Graag nemen we je mee in de wereld van huidverbetering. Lees tips & tricks over de huid op het hannah blog!

ga naar hannah blog

hannah nieuws