Jammer! De zomer is nu toch echt voorbij. Je staat voor de spiegel en nu ziet je huid er dof en vaal uit. Vreselijk toch? Tijdens de zomer was je huid nog zo mooi, kreeg je complimenten dat je er zo goed uitzag, dus wat kun je doen om dit weer terug te krijgen? Toch maar een keer je huid peelen?

Een regelmatige peeling is geen overbodige luxe als je de huid mooi, zacht en glad wilt houden, maar er is zo veel keuze! Er zijn vele soorten peelings op de markt verkrijgbaar dat je simpelweg niet weet welke je wanneer en hoe vaak moet gebruiken. Met een peeling haal je de bovenste dode huidcellen weg, een lekker fris huidje weer dus, maar ook zijn er peelings waarbij je de diepere huidlagen stimuleert tot onder andere aanmaak van nieuwe cellen. Binnen hannah hebben wij een range aan diverse peelings. De Primum Elixer is er hier één van.

Amandelzuurpeeling: Primum Elixer

De Primum Elixer is een milde peeling op basis van amandelzuur en zorgt dat je binnen no-time weer een gladde, frisse en stralende huid hebt om te blijven shinen tijdens de herfst. Naast het peelende effect zorgt het ook voor hydratatie, waardoor je crème beter word opgenomen, geeft het meer stevigheid aan de huid, zodat rimpels als sneeuw voor de zon verdwijnen en vermindert het die onsierlijke huidverkleuringen die tijdens de zomer zijn ontstaan.

Het unieke aan de Primum Elixer is dat het géén extra gevoeligheid van de huid voor de zon geeft. What’s in it for you? Je kunt hem zelfs tijdens de na- zomermaanden probleemloos blijven gebruiken, terwijl je lekker van het zonnetje kunt blijven genieten. Wel altijd in combinatie met een crème met SPF, want je wilt je mooie huid wel goed beschermen tegen de nadelen van te veel zon natuurlijk. Zelfs de donkere huid kan met een gerust hart gepeeld worden met dit elixer. Wat ook weleens fijn is, want dat kan lang niet altijd. Deze milde multitasker heeft ook nog eens een antibacteriële werking en kan daarom heel goed ingezet worden bij het behandelen én het voorkomen van onzuiverheden en acne.

Afhankelijk van je huidconditie kun je deze alleskunner 3, 5 tot 8 dagen achtereen gesloten gebruiken op advies van de huidcoach, maar ook als onderhoud 1 à 2 maal per week. Wat ik zelf zo fijn vind aan dit product is dat het zo makkelijk in gebruik is. We willen allemaal een mooie huid, maar eigenlijk hebben we het ook wel druk met de kinderen, school, werken, netflixen en nog meer. Deze breng je gewoon na je reiniging aan. Vervolgens wacht je 1 minuut en brengt dan lekker je crème erover heen aan. Simpel toch? En hij tintelt ook zo lekker!

De Primum Elixer is een kuurproduct, waarbij uitleg van de huidcoach noodzakelijk is. Vind een huidcoach bij jou in de buurt via onderstaande salon locator, of klik hier. Meer weten over de Primum Elixer, check hier de leaflet.