Het festival seizoen is weer begonnen.

25 mei, 2018

Het festival seizoen is weer begonnen.

Trek je dansschoenen maar uit de kast, want ieder weekend is er wel weer een festival. Gelukkig laat de zon zich dit voorjaar met grote regelmaat zien en dus genoeg kans om een dansje te doen.

The morning after…

Natuurlijk bescherm je je huid goed tegen de zon met een passende SPF tijdens een festival. Je wilt tenslotte de volgende dag natuurlijk niet als een rode kreeft door het leven gaan. Maar na een dag (of zelf een heel weekend) festival kan je huid vaak wel een flinke oppepper gebruiken. Ook de donkere kringen onder je ogen, die door het gebrek aan slaap ineens zichtbaar zijn, wil je op maandagmorgen natuurlijk graag wegwerken. Met de Oxys Genes zit je dan helemaal goed! Deze crème zorgt voor een zuurstofboost in je huid, waardoor je haar weer wakker maakt en er een gezonde kleur op je gezicht getoverd wordt. De donkere kringen van te weinig slaap worden minder en zo zullen ze op maandagmorgen op je werk zich niet afvragen wat jij het hele weekend hebt uitgespookt. Wel zo fijn!

Make-up tip!

Draag je make-up naar een festival? Breng dan voor je je foundation aanbrengt een dun laagje Touch of Silk aan. De siliconenolie in dit product zorgt ervoor dat de make-up beter hecht en daardoor de hele dag blijft zitten. Zo kun je zonder zorgen de hele dag door blijven dansen, tenzij je verkeerde schoenen aan hebt… Dan kan ik het helaas niet garanderen dat je de hele dag kunt blijven dansen 😉

 

Het bericht Het festival seizoen is weer begonnen. verscheen eerst op hannah BLOG.