Marie Claire bekroont Brilliant Touch met award

12 april, 2018

Ieder jaar reikt Marie Claire de Prix d’Excellence de la Beauté uit aan de beste nieuwe beautyproducten. Naast de internationale prijzen zijn er ook awards voor enkele Nederlandse favorieten, waaronder hannah Brilliant Touch!

Onlangs sleepte hannah met de Brilliant Touch al een Beauty Astir Award in de wacht en daar mag de Prix d’Excellence de la Beauté aan worden toegevoegd. Op 11 april 2018 zijn deze prestigieuze awards in het nieuwe luxury boutique hotel TwentySeven in Amsterdam uitgereikt. Onder het genot van een heerlijke lunch in Restaurant Bourgainville zijn de awards door hoofdredacteur Annelies Pijper en het team van Marie Claire toegekend aan de crème de la crème van de cosmeticabranche. De Nederlandse award voor Best Skincare ging naar Brilliant Touch!

Marie Claire de Prix d’Excellence de la Beauté


Dit zegt de jury: "Een multitasker, daar houden we van. Dit product doet namelijk niet alleen aan skincare, het is ook meteen een primer en dus de eerste stap in je make-uproutine. Pakt huidverslapping aan én geeft een soft focus-effect, waardoor je huid mooi egaal en mat oogt."

Jury

Lees ook: Brilliant Touch wint felbegeerde Beauty Astir!