Ona Moody stralend vol trots @ Miss Universe

15 januari, 2023

Een ervaring om nooit meer te vergeten!

In de nacht van 14 op 15 januari heeft de 71ste Miss Universe competitie plaatsgevonden in het New Orleans Ernest N. Morial Convention Center, Louisiana (VS). Nederland is daar vertegenwoordigd door de 25-jarige Ona Moody uit Amsterdam die ondanks haar prachtige verschijning, sterke presentatie skills, een succesvol juryinterview en opvallend nationaal kostuum de top 16 net niet heeft weten te behalen.

The 71st Miss Universe Competition

Samen met ruim 80 andere landen heeft Ona - die momenteel schittert in de hannah campagne “Zorg voor jezelf” - op het grote Miss Universe podium gestaan. Ondanks dat zij de top 16 net niet heeft behaald, heeft zij zich met veel trots en zelfverzekerdheid gepresenteerd en gestraald als nooit tevoren. Ona heeft er intens van genoten en het is voor haar een fantastische beleving geweest. Met zoveel verschillende culturen eensgezinds aan een show werken waar wereldwijd miljoenen mensen naar kijken, is iets wat zij zich zal blijven herinneren als één van de meest bijzondere ervaringen van haar leven: Het was een geweldige en leerzame ervaring. Ik heb vriendinnen over de hele wereld gemaakt en verschillende culturen mogen leren kennen. Dat is zo speciaal en dat zal ik zeker de komende jaren koesteren. Waar ik vooral achter ben gekomen is dat trouw aan jezelf blijven het belangrijkste is of je daarmee nou wint of verliest. Niet alleen als deelnemer aan Miss Universe, maar ook in het leven.

Enorm trots

De Miss Nederland Organisatie, vertegenwoordigd door Monica van Ee als national director en directeur van hoofdsponsor hannah, ziet wat Ona niet alleen bij de eigen organisatie, maar ook bij Miss Universe heeft bewerkstelligd. Zij kan niet anders dan enorm trots op haar zijn en het is dan ook haar missie om jonge vrouwen een kans te geven: “Wat een experience is dit voor Ona geweest. Ondanks het drukke schema en de overweldigende ervaringen van dit Miss Universe avontuur is Ona al die tijd natuurlijk zichzelf gebleven. Ze is sophisticated, classy, straalt zelfverzekerdheid en kracht uit en laat zien dat ze het onder controle heeft. Een natural beauty from the inside out, al heeft de jury van Miss Universe dit jammer genoeg niet geheel opgemerkt. Wij zijn in ieder geval ongelofelijk trots op Ona en de manier waarop zij Nederland heeft vertegenwoordigd!”

Check voor updates Facebook Miss Nederland en/of Instagram Miss Nederland.