De absolute After Beach musthaves

10 juli, 2017

De komende periode willen we allemaal volop genieten van zon, zee en het strand! Of je nu naar een tropisch oord gaat of in de buurt blijft, een goede bescherming en verzorging is van belang om een mooie en gezonde huid te behouden! Nieuw van hannah: het After Beach Pakket! In dit pakket zijn de absolute musthaves voor je huid na een zonovergoten dag samengevoegd.

De zon heeft veel positieve eigenschappen voor de huid en onze gezondheid. Een weloverwogen mate van zonbescherming mag echter niet ontbreken wanneer je geniet van de zon. Wil jij meer weten en lezen over de juiste zonbescherming? Lees dan hier verder.

Hydrateren is de key om je huid in de zomer in optimale conditie te houden. Met warm weer drinken we immers ook meer water omdat ons lichaam daar meer behoefte aan heeft. Ook je huid heeft tijdens en na een dag in de zon dorst en vraagt om hydratatie. Het hannah After Beach Pakket bestaat uit de toppers: Hydro Mask, Vitamin Complex, de Shower Treatment, een handdoek in een te gekke Burberry shopper.  

Hydro Mask
Voorzie je huid van directe verkoeling en een intensieve vochtboost als je iets te lang in de zon hebt gezeten met het Hydro Mask. Na gebruik voelt de huid zacht, soepel en goed gehydrateerd aan. Dit vochtherstellende masker is ideaal als intensieve aftersun verzorging voor een gezonde en stralende huid! Extra tip: Zet het Hydro Mask voor gebruik even in de koelkast voor een optimaal verkoelend en verfrissend effect.

Vitamin Complex
Het vochtherstellende Vitamin Complex is een verfrissende multivitaminecocktail die je huid hydrateert door de hoge dosering vitamines. Een vochtarme huid is niet in staat om de werkzame stoffen uit een crème op te nemen. Wanneer je eerst je huid hydrateert met Vitamin Complex wordt een crème veel beter opgenomen en heb je ook minder crème nodig.

Shower Treatment 
Deze rijke doucheolie is uitermate geschikt ter voorbereiding en afsluiting van een heerlijke stranddag. Wanneer je lichaamshuid veelvuldig wordt blootgesteld aan zomerse invloeden zoals UV-straling, zee- of chloorwater, heeft zij behoefte aan een milde en zachte reiniging. De Shower Treatment zorgt voor een mooie, goed gehydrateerde lichaamshuid en vormt tevens de ultieme scheerolie voor je benen, oksels en bikinilijn.