Equalizer is bekroond voor de beste formule

17 april, 2024

Jaarlijks reikt de bekende glossy Marie Claire de Prix d’Excellence de la Beauté uit aan de beste en meest innovatieve nieuwe beautyproducten. Naast de internationale prijzen worden ook de favorieten van de Nederlandse jury gekozen, waarbij hannah met de Equalizer in de prijzen is gevallen!

Al twee keer eerder heeft hannah een Prix d’Excellence de la Beauté in ontvangst mogen nemen, namelijk in 2018 de Brilliant Touch in de categorie Best Skincare en een Smart Care award voor het BeYOUty Serum in 2022.

Beste Formule: hannah Equalizer

In het prachtige Sofitel Legend The Grand Amsterdam werd de crème de la crème binnen de beautymerken door het team van Marie Claire -onder leiding van hoofdredacteur Annelies Pijper- welkom geheten voor een heerlijk ontbijt. Na de uitreiking van de internationale prijzen zijn de Nederlandse prijzen bekend gemaakt. In de categorie “Beste Formule” is hannah Equalizer bekroond met eenPrix d’Excellence de la Beauté en dit zegt de jury: “Deze crème vermindert bestaande pigmentvlekken en – minstens zo belangrijk – voorkomt het ontstaan van nieuwe. De sterke mix van ingrediënten verbetert ook je huidstructuur, wat al met al zorgt voor een frissere uitstraling.”

Award winnend multitalent

De Equalizer is niet alleen een multitalent in huidverbetering, nu ook een award-winner! Deze unieke crème verzacht en voorkomt pigmentvlekken, vermindert fijne lijntjes en rimpels, maar werkt ook ideaal op onzuiverheden en de gevolgen hiervan. Speciaal ontwikkeld met de nieuwste hightech ingrediënten zoals Bicowhite®, Bakuchiol en kurkumaolie die voor een langdurig egaal resultaat zullen zorgen. De hoge concentraties aan verschillende antioxidanten, zoals Astaxanthine om de vorming van vrije radicalen tegen te gaan, en de sterk hydraterende eigenschappen zorgen voor een stralende, gladde huid. Het geeft de huid een sterke antioxidantboost, waardoor de Equalizer multifunctioneel inzetbaar is om de natuurlijke weerstand van de huid weer optimaal in balans te brengen!

Klik hier voor meer informatie over de Equalizer.

Vind een huidcoach

Vind een huidcoach bij jou in de buurt via de salon locator.

hannah blog

Graag nemen we je mee in de wereld van huidverbetering. Lees tips & tricks over de huid op het hannah blog!

ga naar hannah blog

hannah nieuws