hannah systeem

Bij het hannah systeem voor huidverbetering, dat door elke hannah huidcoach wordt toegepast, leert men tijdens diverse opleidingen hoe de beste resultaten gerealiseerd kunnen worden. Het belangrijkste uitganspunt hierbij is dat ieder mens en dus elke huid uniek is. Dat houdt in dat het systeem per individu op zorgvuldige wijze wordt aangepast. Op deze manier bereikt de hannah huidcoach spraakmakende huidverbetering!

Omdat salons die met dit unieke hannah systeem voor huidverbetering werken, veel meer doen dan alleen maar het structureel verzorgen van de huid, spreekt men over een ‘hannah huidcoach’ in plaats van een ‘schoonheidsspecialiste’!

Alles valt en staat immers met het op de juiste wijze coachen én begeleiden van cliënten. Deze zullen hun eigen huid moeten leren begrijpen, respecteren én thuis structureel onderhouden om optimaal van het systeem te kunnen profiteren. De hannah huidcoach is in staat om cliënten dit op een juiste manier bij te brengen door het geven van effectieve adviezen en handige tips.

Wanneer de huid dient te worden verbeterd, zal deze in eerste instantie moeten worden hersteld om haar überhaupt goed te kúnnen behandelen. Op een onvoorbereide huid zullen de hooggedoseerde werkstoffen uit de hoogwaardige hannah producten namelijk niet optimaal werken en qua resultaten dus helaas veel te wensen overlaten! Huidherstel houdt bij de hannah huidcoach in, dat de huid dus eerst in conditie wordt gebracht vóórdat deze effectief behandeld kan worden. Een hannah huidcoach is in staat om het meest optimale resultaat uit de behandelingen, producten en klantbenadering te halen. Dit leidt tot een uitzonderlijk hoge mate van klanttevredenheid alsmede loyaliteit!

Meten = weten!

Meten is weten, want daar begint alles mee! In een eerste gesprek bij de hannah huidcoach worden de wensen van iedere cliënt eerst helder besproken. De hannah huidcoach bekijkt de huid vervolgens nauwkeurig en maakt een gedegen en individuele huidanalyse met behulp van de hannah Skin Analyzer. Op basis van deze professionele huidanalyse, wordt een effectief behandelplan gemaakt. Uitgebreide persoonlijke aandacht voor, en voortdurende begeleiding ván de cliënt zijn hierbij enkele van de belangrijkste kernwaarden!

Up-to-date kennis

In Voorthuizen waar de hannah trainingen worden gegeven, vinden regelmatig diverse workshops alsmede de hannah nascholingsdagen plaats. Dit gebeurt, omdat de technieken voortdurend worden verbeterd. Iedere hannah huidcoach blijft op die manier altijd actueel op de hoogte van de meest optimale hannah behandelmethodes, aanverwante producten en up-to-date kennis voor haar cliënten. Lees hier meer over de workshops en opleidingen die we aanbieden aan de hannah huidcoach.