Meekijken, zelf ervaren of extra kennis opdoen...

Look & Learn alles over duurzame huidverbetering in het unieke hannah Coaching Center!

Het unieke hannah Coaching Center op het fraaie landgoed in Voorthuizen heeft haar deuren geopend voor de consument die nog geen vaste hannah huidcoach heeft óf de hannah huidcoach die graag wat extra ondersteuning bij de behandeling van haar cliënt verlangt. Onder het motto Look & Learn kan de huidcoach in het dynamische hart van hannah SIRC meekijken, een behandeling zelf ervaren of up-to-date kennis opdoen. Door als huidcoach te kijken en te werken onder het toeziend oog van onze specialisten ontstaat er een optimaal advies en dito begeleiding!

Advies en begeleiding vanuit jarenlange praktijkervaring

Wanneer de huid verbeterd dient te worden, zal deze in eerste instantie moeten worden hersteld om haar überhaupt goed te kúnnen behandelen. Op een onvoorbereide huid zullen de hooggedoseerde werkstoffen uit de hoogwaardige hannah producten namelijk niet optimaal werken en qua resultaten dus helaas veel te wensen overlaten! Huidherstel houdt bij de hannah huidcoach in, dat de huid dus eerst in conditie wordt gebracht vóórdat deze effectief behandeld kan worden. De hannah huidcoaches in het Coaching Center hebben jarenlange praktijkervaring. Deze absolute specialistes zijn daarom als geen ander in staat om zowel de professional als de consument van de meest optimale informatie, behandelingen, kennis en tips te voorzien!

Look & Learn

Het Coaching Center biedt de unieke kans om te allen tijde samen met de cliënten naar het hannah landgoed in Voorthuizen te komen voor een optimaal advies en begeleiding. Door te kijken hoe de specialistes van het Coaching Center te werk gaan, leert de huidcoach telkens opnieuw. De huidcoach blijft op die manier altijd actueel op de hoogte van de meest optimale hannah behandelmethodes, aanverwante producten en up-to-date kennis voor haar zeer uiteenlopende cliënten.

Uniek en toegankelijk

Het Coaching Center is een voor Nederland uniek concept. Het Center beschikt over de meest up-to-date kennis inzake het verkrijgen en behouden van een mooie en gezonde huid en heeft een inmiddels alom bekend totaal systeem voor duurzame huidverbetering. Deze formule is tevens uitzonderlijk doordat het Coaching Center toegankelijk is voor zowel de professional als de consument. Na afspraak zijn beide doelgroepen van harte welkom!