Geef ook de huid van jouw cliënten een kans!

Is het altijd al jouw droom geweest om schoonheidsspecialist te worden, maar dan net die stap verder te gaan in huidverbetering om zonder tovenarij de mooiste resultaten te bereiken? Word dan hannah huidcoach en geef de huid van jouw cliënten een (nieuwe) kans!

Sinds 1979 staat hannah voor ambachtelijke huidverbetering. Iedere huid kan met de juiste methodes en technieken een gezonde, vitale en jeugdige toekomst tegemoet zien. Vele paden zijn reeds bewandeld op weg naar een doeltreffende oplossing voor uiteenlopende huidproblemen, alsmede voor het behouden van een mooie, jeugdige en vooral gezonde huid. Zo ook door het team van hannah. Het ongekende specialisme in huidtherapie, een jarenlange praktijkervaring én het absolute pionierschap inzake de revolutionaire, wetenschappelijk bewezen en gepatenteerde bindweefselmassage en rimpel reductie therapie hebben tezamen geleid tot een effectief stappenplan voor de huid. Dit unieke totaalconcept heeft als voornaamste doel: een zichtbare en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen!

Kijken, leren en doen!

Een hannah huidcoach doet veel meer dan alleen het structureel verzorgen van de huid. Namelijk de client op meerdere fronten én met empathie coachen met als doel om het allerbeste uit de huid te halen. Als huidcoach kun je weliswaar niet toveren, maar dankzij ambacht, expertise, innovatieve producten en behandeltechnieken kun je wèl vele prachtige resultaten realiseren! In het hannah opleidingscentrum in Voorthuizen draagt ons team van hannah de kennis graag aan je over, zodat ook jij de naam “hannah huidcoach” met trots kunt dragen! Lees hier meer over de workshops en opleidingen die wij aanbieden aan de hannah huidcoach.

Geef je bedrijf een kans!

Bij effectieve huidverbetering gaat het niet alleen om het behandelen van de huid, maar ook des te meer om het bewust maken van jouw cliënt inzake een consequente dagelijkse thuisverzorging met de juiste hannah producten. Als hannah huidcoach ligt het succes van een mooie en gezonde huid immers in een goede samenwerking. Geef ook jouw bedrijf een kans en informeer naar de mogelijkheden om te starten met hannah!