Opleidingen

Alles valt en staat met het op de juiste wijze coachen en begeleiden van joww cliënten. Ook deze zullen hun eigen huid moeten leren begrijpen, respecteren en thuis structureel dienen te onderhouden. Als professionele huidverbeteraar kun je dit immers niet alleen! Aan jou de taak om jouw cliënten dit op een juiste manier bij te brengen. Bij hannah leer je op een professionele wijze hoe dit te realiseren is!

Van schoonheidsspecialiste naar huidcoach en van huidcoach naar specialist in huidverbetering!

Het hannah team bied je in Voorthuizen daarom diverse trainingsmogelijkheden aan, variërend van een dagdeel tot een
intensieve 6-daagse opleiding, verdeeld over een tijdsbestek van 2 tot 3 maanden. Deze workshops en opleidingen maken van jou als expert op het gebied van de huid binnen afzienbare tijd een hannah huidcoach en specialist in huidverbetering!

Professionele huidcoach in 4 stappen

Indien je gediplomeerd schoonheidsspecialist bent en je het hannah starterspakket hebt aangeschaft, doorloop je vervolgens de 4 Coaching@hannah workshops om een professionele hannah huidcoach te worden. In het opleidingscentrum in Voorthuizen leer je in een plezierige, ontspannen en stijlvolle entourage om het meest optimale resultaat uit de hannah producten, jouw behandelingen en klantbenadering te halen.

Wil je meer informatie over de Coaching@hannah workshops? Vraag hier meer informatie aan.

Bindweefselmassage

Wanneer de 4-daagse Coaching@hannah is afgerond kun je deelnemen aan de opleiding Bindweefselmassage. Deze 5-daagse opleiding bestaat uit zowel theorie als praktijk. De hannah Bindweefselmassage is een unieke massage waarbij het onderliggende bindweefsel diep in de huid gestimuleerd wordt door middel van diverse intensieve massagetechnieken. Doordat je dieper werkt, zul je snel resultaat zien. Met de Bindweefselmassage wordt er uitgebreid gewerkt op het stimuleren van de huiddoorbloeding, op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades, het verstevigen van het bindweefsel. De collageen- en elastinevezels worden door de bindweefselmassage geactiveerd. Deze zorgen indirect voor stevigheid en veerkracht van de huid. Doordat er gewerkt wordt op de huiddoorbloeding is de huid ook beter in staat voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding (verklevingen, acne) is er sprake van een slechte bloedcirculatie. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de verhoogde doorbloeding wordt de circulatie verbeterd, werkstoffen beter opgenomen en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd.

Samengevat heeft de hannah Bindweefselmassage de volgende positieve effecten:

 • Stimulering van de aanmaak van huideigen collageen;
 • Stimulering van de fibroblasten, hetgeen leidt tot een toename van heparine, chondroïtine zwavelzuur, histamine en hyaluronzuur;
 • Verbetering van de doorbloeding en daarmee een beter zuurstoftransport van en naar de huid;
 • Verhoging van het natuurlijke immuunsysteem van de huid;
 • Opheffing van huidblokkades;
 • Versterking van de wanden van de haarvaten;
 • Verbetering van de tussencelstof;
 • Opvulling van rimpels en lijntjes van binnen uit;
 • Verbetering van de algehele huidconditie.

Na het behalen van het diploma hannah Bindweefselmassage zijn er uiteraard mogelijkheden om je verder ontwikkelen en te specialiseren met de Rimpel Reductie Therapie en de workshops van Specials@hannah.

Rimpel Reductie Therapie

In navolging van de Bindweefselmassage is het ook mogelijk om je als hannah huidcoach verder te specialiseren op andere vlakken. Zo ook op het gebied van rimpels en littekens. De opleiding Rimpel Reductie Therapie is een 6-daagse opleiding en bestaat uit theorie en praktijk.

Als gevolg van een ongeluk of operatie, na brandwonden, ontstekingen, kleine wondjes, acne of continue krabben aan de huid kunnen littekens ontstaan. Ook rimpels zijn als het ware littekens van de tijd. Littekens en rimpels hebben gemeen dat het natuurlijke volume van de huid ter plaatse is veranderd. De gepatenteerde hannahLitteken- en Rimpel Reductie Therapie werd ontwikkeld met als doel het terugbrengen van het natuurlijke volume van de huid naar de oorspronkelijke plaats. Dit gebeurt door middel van krachtige, doelgerichte massagetechnieken diep in het onderliggende huidweefsel door een gespecialiseerde hannahhuidcoach.

Wat zijn de resultaten?

Bij littekens is het onderliggende bindweefsel verkleefd en qua volume verplaatst. Door de diepwerkende hannahLitteken- en Rimpel Reductie Therapie toe te passen, wordt het huidvolume verplaatst naar die locaties, waar het oorspronkelijk vandaan kwam. Een verkleefd litteken wordt hierdoor van de onderhuid losgemaakt. Op deze manier worden de littekens aanzienlijk minder zichtbaar. Dit effect is wetenschappelijk bewezen en toont aan dat er een huidverbetering van maar liefst 35 tot zelfs 80% kan plaatsvinden! Het litteken wordt beduidend soepeler en de kleur verbetert. Ook bijkomende hinder zoals jeuk, pijn, roodheid en verdikkingen verminderen aanzienlijk.

Specials@hannah

Of je nou een startende huidcoach bent of reeds langer in het vak zit, hoe meer je over jouw vakgebied te weten kunt komen, des te beter. We hoeven je niet te vertellen dat kennis macht is! Gekoppeld aan ervaring geeft dit de kracht om zeer succesvol te zijn. Het team van hannah geeft je het professionele gereedschap in handen om jouw bedrijf verder te laten groeien. Bovendien zul je merken, dat jouw cliënten je nog meer gaan zien als zijnde een hannah huidcoach of specialist in huidverbetering. Na het behalen van het diploma hannah Bindweefselmassage kun je deelnemen aan de volgende gespecialiseerde workshops:

 • Probleemregistratie
 • Intens Treatment
 • Light
 • Acne
 • Sales Academy
 • Succesvol ondernemen

Wil je meer informatie over de opleidingen binnen hannah? Vraag hier meer informatie aan.