Sinds 1979 staat hannah voor huidverbetering!

Vele paden zijn reeds bewandeld op weg naar een doeltreffende oplossing voor uiteenlopende huidproblemen en het behouden van een mooie, jeugdige en vooral gezonde huid. Zo ook door het team van hannah. Het ongekende specialisme in huidtherapie, jarenlange praktijkervaring én de gepatenteerde hannah bindweefselmassage en rimpel reductie therapie hebben tezamen geleid tot een effectief stappenplan voor de huid. Dit unieke totaalconcept heeft als voornaamste doel: een zichtbare en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen!

Word ook hannah huidcoach en geef de huid van jouw cliënten een nieuwe kans! Iedere huid kan verbeterd worden en kan met de juiste methodes en technieken een gezonde, vitale en jeugdige toekomst tegemoet zien.

Hoe word ik een huidcoach?

Indien je gediplomeerd schoonheidsspecialist bent en je het hannah starterspakket hebt aangeschaft, doorloop je de vierdaagse opleiding tot hannah huidcoach. In het opleidingscentrum in Voorthuizen leer je het meest optimale resultaat uit de hannah producten, jouw behandelingen en klantbenadering te halen.

Wil jij meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op of vraag het informatiepakket aan.

Ja, ik wil het informatiepakket ontvangen!